Goed voorbereid ouder worden? Kom naar ‘Later is nu’

Op maandag 2 oktober start in wijkcentrum Heksenwiel de campagne Later is Nu. Want op een prettige manier thuis ouder worden, dat willen we allemaal! En gelukkig hebben we daar zelf ook invloed op. Uw leefstijl en de dagelijkse keuzes die u maakt, doen ertoe! De preventie campagne ‘Later is Nu’ is bedoeld voor thuiswonende senioren in de Haagse Beemden Noordoost. De campagne wordt georganiseerd door Zorg voor elkaar Breda i.s.m. bewonersgroepen.

Professionals uit de wijk informeren u over onderwerpen die u belangrijk vindt. En gaan met u in gesprek. Ook maakt u tijdens de bijeenkomsten kennis met buurtbewoners van uw eigen leeftijd. Dat is niet alleen gezellig, maar ook belangrijk. Want contact met mensen in uw omgeving helpt zeker bij langer prettig thuis wonen.

Gratis
Kom daarom op 2 oktober naar de leuke, actieve startbijeenkomst in wijkcentrum Heksenwiel. Deze wordt ’s ochtends en ’s middags aangeboden, het programma is hetzelfde. Tussen de middag bieden we gratis een eenvoudige lunch aan. Beide bijeenkomsten worden geopend door wethouder Arjen van Drunen.

Waar?
Wijkcentrum Heksenwiel, Heksenwiellaan 2 | Breda

Wanneer?
Maandag 2 oktober;
• Ochtend: 10.00 tot 12.00 uur, aansluitend lunch tot ongeveer 13.00 uur
• Middag: 14.00 tot 16.00 uur, lunch vanaf ongeveer 13.00 uur

Aanmelden
Via: www.laterisnubreda.nl
of stuur een e-mail naar: samen@laterisnubreda.nl
of bel tijdens kantooruren: 076 – 525 15 02

PS: Voorheen draaide deze campagne onder de naam ‘Wonen met Gemak’