Wonen in de Haagse Beemden

Wonen in de Haagse Beemden is wonen in een wijk met veel groen. En hoewel de Haagse Beemden een relatief jonge wijk is, is het de grootste woonwijk van de gemeente Breda. Het is een woonwijk die volop in beweging is en waar je alle landelijke ontwikkelingen ook tegenkomt. Zo ook de toenemende vergrijzing met alle gevolgen die dit met zich meebrengt. Als wijkraad participeren we dan ook in het initiatief ‘Later is Nu!’

Goed voorbereid ouder worden – ‘Later is Nu’

Op maandag 2 oktober 2023 is in wijkcentrum Heksenwiel de campagne Later is Nu van start gegaan. Want op een prettige manier thuis ouder worden, dat willen we allemaal! En gelukkig hebben we daar zelf ook invloed op. Uw leefstijl en de dagelijkse keuzes die u maakt, doen ertoe! De preventie campagne ‘Later is Nu’ is bedoeld voor thuiswonende senioren in de Haagse Beemden Noordoost. De campagne wordt georganiseerd door Zorg voor elkaar Breda i.s.m. bewonersgroepen.

Professionals uit de wijk informeren u over onderwerpen die u belangrijk vindt. En gaan met u in gesprek. Ook maakt u tijdens de bijeenkomsten kennis met buurtbewoners van uw eigen leeftijd. Dat is niet alleen gezellig, maar ook belangrijk. Want contact met mensen in uw omgeving helpt zeker bij langer prettig thuis wonen.


Gratis
Kom daarom op 2 oktober naar de leuke, actieve startbijeenkomst in wijkcentrum Heksenwiel. Deze wordt ’s ochtends en ’s middags aangeboden, het programma is hetzelfde. Tussen de middag bieden we gratis een eenvoudige lunch aan. Beide bijeenkomsten worden geopend door wethouder Arjen van Drunen.


Waar?
Wijkcentrum Heksenwiel, Heksenwiellaan 2 | Breda


Wanneer?
Maandag 2 oktober;
• Ochtend: 10.00 tot 12.00 uur, aansluitend lunch tot ongeveer 13.00 uur
• Middag: 14.00 tot 16.00 uur, lunch vanaf ongeveer 13.00 uur


Aanmelden
Via: www.laterisnubreda.nl
of stuur een e-mail naar: samen@laterisnubreda.nl
of bel tijdens kantooruren: 076 – 525 15 02

PS: Voorheen draaide deze campagne onder de naam ‘Wonen met Gemak’