LEVENSBOS Aan de Bredestraat

Een lang gekoesterde wens van Breda gaat in vervulling. In de Haagse Beemden verrijst het eerste levensbos van Breda. Dit wordt een plek waar alle Bredanaars belangrijke momenten kunnen koesteren: zowel de plezierige als droevige momenten. Om een beter beeld te krijgen of mensen bereid te zijn te doneren aan dit levensbos en wat hun verwachtingen en ideeën zijn, wordt bijgaande korte enquête via diverse kanalen verspreid. De gemeente Breda en diverse samenwerkende partijen vragen uw medewerking om anoniem deze vragenlijst in te vullen. U kunt deze enquête tot en met 14 mei invullen. Mogelijk ontvangt u dit verzoek via meerdere kanten. U hoeft deze enquête uiteraard maar één keer in te vullen. Mede namens de community stad in een park danken wij u voor uw reactie.

U bent van harte welkom bij een informatiebijeenkomst over het Levensbos op 24 mei 2023 van 19.00-21.00 in het SSC Kraaienest, Tweeschaar 12.

Wensen voor Breda (input voor de voorjaarsnota 2024)
De gemeenteraad biedt de bewoners van Breda de gelegenheid hun mening/wensen te delen. De raad wil deze informatie gebruiken “om de voorjaarsnota te verrijken”.

Bewoners kunnen hun input schriftelijk leveren tot 16 juni 2023 en tevens melden of ze willen inspreken op een beeldvormende sessie van de raad. Deze sessie wordt gehouden op donderdag 29 juni 2023 van 16.00 tot 18.00 uur.