Get Started

Get Started

Get Started is er voor jongeren van alle leeftijden woonachtig in Breda of omstreken.
Wij zijn er voor jongeren die op dit moment niet op school zitten, geen werk hebben en/of op zoek zijn naar een stageplaats.

Wij ondersteunen om opnieuw de weg naar school en/of werk te vinden en een startkwalificatie te halen. 
Wij helpen ook bij eventuele andere belemmeringen (denk aan bijvoorbeeld schulden of huisvesting).

Waar in voorgaande jaren Get Started in een aantal wijken actief was, zijn zij sinds Januari 2017 stadsbreed en dus voor meer jongeren bereikbaar.

Get Started en Grote Broer vormen een ketensamenwerking wanneer het gaat om jongeren. Waar Grote Broers signaleren in de wijk, wordt vanuit Get Started aandacht besteed aan de individuele problematieken van jongeren. Andersom kunnen jongeren die nog niet klaar zijn voor een individuele uitstroom de omgekeerde weg bewandelen en zichzelf bij de Grote Broers ontwikkelen alvorens de stap te maken richting de arbeidsmarkt of een vervolgstudie.

Benieuwd naar de coaches? Zie dan: www.getstartedbreda.nl 


Banenmarkt vrijdag 2 juni 2017

Banenmarkt vrijdag 2 juni 2017

31-05-2017 14:16
Vrijdag as. organiseert Grote Broer Haagse Beemden een banenmarkt in de basisschool de Wildert aan de twaalfbunder.Luuk Kuiper van Get Started zal bij deze banenmarkt aanwezig zijn voor vragen over werk, het maken van een sollicitatiebrief en alle vragen rondom schulden of wat er veranderd wannee... Lees verder
Gastles op Graaf Engelbrecht

Gastles op Graaf Engelbrecht

02-05-2017 10:21
Op initiatief van Jeroen Arbon en Luuk Kuiper zijn Get Started en Grote Broer Haagse Beemden begonnen met het ontwikkelen van een gastles voor middelbare scholen. Deze gastles is gefocust op wat er gebeurd wanneer je 18 wordt. Vanuit de wijkfunctie die beide organisaties vervullen hebben zij gesi... Lees verder