Start werkzaamheden herinrichting winkelcentrum De Berg

Geplaatst op: 29-08-2016 12:31
De inrichting van winkelcentrum De Berg is aan verbetering toe. In overleg met de winkeliers en de Vereniging Van Eigenaren (VVE) maakte de gemeente een voorstel ontwerp voor een nieuwe inrichting. Het plan is uitgewerkt en kan worden uitgevoerd. De start hiervan is op maandag 5 september a.s.

De verbeteringen
De voorkant van winkelcentrum De Berg verandert. Er komt een breder voetpad voor de winkels en minder hinderlijke paaltjes. Dit maakt rondlopen op het plein prettiger. De boom in de hoek verdwijnt, ter hoogte van huisnummer 168. De winkelwagens komen naast de zijgevel van Albert Heijn op het plein bij de boom die blijft staan. Er komt een viskraam op drie parkeerplaatsen ter hoogte van de reclamepaal van het winkelcentrum. De twee inritten naar het parkeerplein veranderen in één in- en uitrit en er komt nieuwe verlichting. De VVE zorgt voor een betere overkapping van het voetpad.

Wat gaat er gebeuren
Maandag 5 september start de aannemer met de bestratingswerkzaamheden. Gestart zal worden vanaf de Albert Heijn richting het parkeerterrein. De werkzaamheden duren tot begin november a.s.
De panden die hier direct hinder van ondervinden zullen nog nader worden geinformeerd door de aannemer KSM. Het parkeerterrein blijft toegankelijk
De werkzaamheden zullen waarschijnlijk overlast opleveren. De aannemer zal de bereikbaarheid van de winkels zo goed mogelijk waarborgen. Voor de overlast vragen we uw begrip.  

winkelcentrum de Berg

 

 Terug naar de vorige pagina